Behandelingen

Luminous Skin Utrecht heeft een uitgebreid scala aan beauty behandelingen zowel voor mannen als vrouwen en is ook goed bereikbaar vanaf Doorn en Zeist.

Face rituals zoals the Joy of Beauty een krachtige op maat gemaakte behandeling, speciaal ontwikkelt naar de behoeften van uw huid. 

Body Rituals zoals de Tranquility Massage is een totale ontspannings massage. Etherische olien van cederhout en sinasappel, ontspannend en kalmerend voor lichaam en geest. 

Ook een massage tijdens de zwangerschap is mogelijk. en behandeling die de bloedsomloop verbeterd, zwelling van de benen en enkels vermindert en het belangrijkste: die de huid voedt. 

Verder biedt Luminous Skin Utrecht ook neck treatments aan: Volledige en diepe regeneratie die zorgt voor een stevige, gladde en zachte huid dankzij een mechanische en chemische peeling en een voedend anti-aging masker. Ideaal bij wisseling van seizoenen , vooral in de herfst en in de lente. 

En als top behandeling: Stratosottiel

Het is de behandeling van de koninginnen, het eerste anti-verouderingsbehandeling voor het lichaam : bijna 2 uur massage en volledige lichaams exfoliatie met 200ml 100% puur hyaluronzuur.

Maak een afspraak

Behandelingen bloemen en Comfort Zone