Bij onze schoonheidssalon, Luminous Skin biedt aan het beste prijzen voor het hoogste kwaliteit in het stad van Utrecht.

Face rituals

Luminous the joy of beauty  (75 minuten)

Verwen uw huid met de verzorging die het verdient, een krachtige op maat gemaakte behandeling, speciaal ontwikkelt naar de behoeften van uw huid, of het nu gaat om hydratatie, zuiveren, kalmeren of het tegengaan van huid veroudering.

Euro 107,00

Luminous fast beauty touch  (40 minuten)

Geen tijd voor een uitgebreide lange behandeling, kies dan een van onze epress behandelingen. Age-Loc system DNA approach. 

Euro 59,00

Hydra memory ( 60/75/90 minuten)

De ultieme behandeling voor dubbele hydratatie. De Hydra Brush massage zorgt ervoor dat de Moringa olie en van Hylauronzuur diep in de huid opgenomen worden. Een rijke blend van natuurlijke extracten, waaronder appel, linzen en watermeloen.

Euro 87,00/107,00/125,00

Remedy ( 60/75/90 minuten)

Een innovatieve en versterkende aanpak voor de gevoelige en kwetsbare huid. Op basis van Prebiotica van suikerbieten, die de huid versterken en Marula olie, die de huid kalmeert. De huid barriere is versterkt en de onstekingen zijn verminderd. Verrijkt met Omega-9, verzachtend, mirabilis jalapa, mexicaanse hysop, tegen roodheid.

Euro 87,00/107,00/125,00

Luminous Express Facial ( 30 minuten)

Diepte reiniging op maat. We beginnen de behandeling altijd met een analyse, reiniging en een diepte reiniging van uw huid. Vervolgens kunt u in het onderstaande menu kiezen wat uw wensen zijn.  Verzorgend masker, dagcreme en beschermende SPF creme na de behandeling.

FUNCTIONELE EXTRA’S

  • Boven lip harsen OF kin harsen OF onzuiverheden verwijderen : 10 minuten

Euro 47,00

Pro-Lift ( 60/75/90 minuten)

Uw natuurlijke filler behandeling. Geef uw huid de uitstraling en het volume dat het nodig heeft. Dankzij het liftende masker en de Kobido massage technieken, ervaar je direct een jonger uitziende huid.

Euro 98,00/118,00/135,00

50+ Repair (75/90 minuten)

De ultieme behandeling tegen het kwetsbaar worden van de huid, extreme droogheid en verlies van stevigheid, als gevolg van de menopauze. De exclusieve Cell-Support Technology, innovatieve op olie gebaseerde texturen en twee speciale massage technieken, Dermal Petrissage en Kobido, reactiveren en verstevigen de huid. 

Euro 124,00/140,00

Superpeel (50 minuten)

Een intensieve dubbele peel behandeling die aangepast wordt op de huid conditie. Geschikt voor de meest delicate als resistente huid conditie. Met als resultaat een vermindering van expressie lijntjes en een egalere uitstraling.

Euro 79,00

Ultra Glow Peel (50 minuten)

Een verhelderende behandeling om vermoeidheid, hyper pigmentatie en melasma te verminderen. Dankzij deze peeling krijgt de huid een egalere uitstraling en een vermindering van pigment vlekken.

Euro 79,00

Recovery Touch (60 minuten)

Voed uw huid en herstel deze van schade veroorzaakt door de zon, pollutie en veroudering. De combinatie van Biologische Gojibessen en macademia olie verzacht en herstelt de huid. 

Euro 79,00

Active Pureness (60 minuten)

Als uw huid gecombineerd tot vet is, littekens heeft of gevoelig is voor acne, is dit de perfecte keuze! Kenmerkend door het Spirulina masker, herstelt deze diep zuiverende behandeling met Amandelzuur, groene en witte klei het evenwicht van de huid en vermindert vergrootte porien en mee-eters. Verrijkt met onder andere Mangosteen (anti oxidant en anti-bacterieel)

Euro 79,00

Eye Recovery 

Deze behandeling zorgt voor een direct liftend effect en een verhelderende oogopslag.

Euro 25,00

Lift Mask

Een intensief liftend en opvullend masker op basis van peptides.

Euro 32,50

Luminous Gentleman Skin Reboost ( 45/60/75/90 minuten)

Luminous Gentleman Skin Reboot concept, streef ernaar om het perfecte tegengif te bieden voor de stress en spanningen van het moderne leven. 

Door behandelingen en producten te bieden die het welzijn stimuleren, herleven en bevorderen, zorg ik voor een werkelijk unieke ervaring in een omgeving die zowel privé als persoonlijk is. Door traditionele diensten te combineren met moderne technieken, levert Luminous Skin op maat gemaakte behandelingen die voldoen aan de zeer specifieke behoeften van iedere klant.

Euro 69,00/85,00/99,00/115,00

Body rituals

Tranquility Pro-Sleep Massage (60/75/90 minuten)

Als het hectische ritme van ons dagelijks leven, stress en slaapgebrek hun tol eisen op jouw humeur, jouw vitaliteit en jouw schoonheid aantasten,  dan is het tijd voor de Tranquility Pro-Sleep Massage. Een behandeling die met wetenschappers is ontwikkeld om op drie zintuigen te werken: het reukvermogen, de tastzin en het gehoor. De behandeling evenaart de gemoedstoestand van onze hersenen als we in slaap zijn, waardoor een gevoel van diepe rusteen evenwichtige geest en hernieuwde energie ervaren wordt. De ideal behandeling bij stress en slapeloosheid. 

Euro 86,00/99,00/115,00

Tranquility Massage (60/75/90 minuten)

Bij deze massage worden ook de onderarmen gebruikt. Etherische olien van cederhout en sinasappel, ontspannend en kalmerend voor lichaam en geest. Amarant olie die rijk is aan squalaan, vetzuren, en alfa-toceferoten, hydrateert, herstelt en beschermd de huid.

Euro 79,00/95,00/110,00

Ontspanningsmassage (30/45/60/75/90 minuten)

Een ware ontspanning voor je lichaam met warme oliën. 

COMFORT ZONE TRANQUILITY OIL

Aromatische douche en badolie van Comfort Zone. De aromatische oliën zorgen voor een ontspannend en voedend effect.

*ivm het vrijkomen van afvalstoffen masseren wij niet in het eerste trimester van de zwangerschap. 

Euro 40,00/56,00/69,00/82,00/95,00

Deep tissue massage (30/45/60/75/90 minuten)

Een ware diepe ontspanning belevenis. Aanbevolen bij vermoeide spieren, rugklachten en stress. Met warme blend natuurlijke oliën voer ik vast zittende afvalstoffen af. 

COMFORT ZONE TRANQUILITY OIL

Aromatische douche en badolie van Comfort Zone. De aromatische oliën zorgen voor een ontspannend en voedend effect.

Euro 49,00/64,00/77,00/90,00/103,00

Double Peel Body Renewal (80 minuten)

Een egaliserende, vernieuwende en redenerende behandeling. Een ideale behandeling voor de huid die vocht en elasticiteit nodig heeft en voor diegenen die striae willen verminderen. Met een regenererende en revitaliserende werking, wordt de huid zacht, soepel en compact. 

Euro 125,00

Your Maternity Time

Your Maternity Time  (90 minuten)

De ideale behandeling tijdens de zwangerschap dankzij de verstevigende en voedende werking van de producten. Een behandeling die de bloedsomloop verbeterd, zwelling van de benen en enkels vermindert en het belangrijkste: die de huid voedt. De huid blijft soepel gedurende de periode van 9 maanden, waardoor striae voorkomen kan worden en na de geboorte de huid sneller doet herstellen. 

Aanbevolen:

Tijdens en na de zwangerschap.

Voordelen:

De huid is gevoed, de elasticiteit verbeterd en de huid is soepel. Verminderd de kans op striae. Verbetert de doorbloeding en vermindert de vochtophopingen. 

 

Euro 107,00

Back and Neck Treatment

Back and Neck Treatment  (50 minuten)

De aromatherapie, gecombineerd met de anti-vermoeidheids- en herstel therapie van gele klei, integreert, en verbetert de exclusieve aaneenschakeling van behendigheid met een ontspannende werking. Een intensieve behandeling die wordt aanbevolen om het hoofd, de nek, de schouders en de rug te ontspannen. Biedt op korte en lange termijn verlichting als ze regelmatig wordt utigevoerd bij personen die vaak aan de computer zitten, die problemen hebben met een zittend leven, een slechte houding of stress.

Aanbevolen voor:

Voor iedereen die souplesse, diepe relaxatie en ontspanning van de rug, nek en schouder spieren wil terugvinden. Bijzonder geschikt voor mannen die over het algemeeneen ontwikkeld spierstelsel en daardoor een hevige spanning en samentrekking van de spieren hebben.

Voordelen:

Diepe spierontspanning. Energiek en revitaliserend. Delicate ontgiftende en verzachtende werking bij chronische vermoeidheid en verzwakking door stress…

Professionele producten.

Tranquility Blend

Body Strategist Peel Scrub

Body Active Mask

Body Strategist Massage Oil 

Body Strategist Arnica Cream

Niet aanbevolen bij zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken bij bekende gevoeligheden.

Euro 75,00

Double Peel Body  (60 minuten)

Volledige en diepe regeneratie die zorgt voor een stevige, gladde en zachte huid dankzij een mechanische en chemische peeling en een voedend anti-aging masker. Ideaal bij wisseling van seizoenen , vooral in de herfst en in de lente. Verwijderd verhoornde cellen, revitaliseert het weefsel, bevordert de elasticiteit en herstelt oxidatie schade door blootstelling aan de zon, veroudering en lifestyle.

 

Als eerste stap van een remodellerende kuur. Het regenereert en verzekert een optimale opname en effectiviteit van de actieve ingrediënten. Het hele jaar door ideaal voor het behandelen van striae en een zeer droge en gedehydrateerde huid. In de zomer ideaal voor het behoud van een bruine kleur en na de zomer voor de verwijderen van dode huidcellen.

Regenererend en egaliserend. Anti oxidatieve bescherming en verjonging van het weefsel. Verbeterde elasticiteit en hydratatie.

 

 

Euro 99,00

Stratosottiel

Stratosottiel  (90 minuten)

(Inclusief After-care fluid cream 200ml en douche cream 200ml)

Farmogal anti-aging lichaamsritueel op basis van hydralonzuur – Pre wedding/Pre holiday behandeling

Het is de behandeling van de koninginnen, het eerste anti-verouderingsbehandeling voor het lichaam : bijna 2 uur massage en volledige lichaams exfoliatie met 200ml 100% puur hyaluronzuur.

De resultaten? Een zachte, zijdezachte en verdichte huid. 

Ideale behandeling om de huid voor te bereiden op blootstelling aan de zon, of voor een belangrijke gelegenheid, want de huid is je mooiste jurk, waarmee je kunt pronken.

Lichaamsbehandeling tegen veroudering. Exfolieert, regenereert, balanceert en hydrateert, het is de Treatment of The Queens, het oudste en het meest bekende lichaamsritueel in de cosmetische geschiedenis om de huid zacht en zijdeachtig te maken. 

Stratosottiel. Geschiedenis en actualiteiten. De koninginnen van Babylon en Egypte besteedden vele uren aan de zorgvuldige en voortdurende verzorging van het lichaam. 

Een unieke uitdrukking van de cultus en eerbied voor vrouwelijke schoonheid. Dagen geweid aan WELNESS en SCHOONHEID, waarin het lichaam werd geparfumeerd en glad gemaakt met essences en harsen van mysterieuze en heilige recepten. 

Onderdompeling in een bad van vers gemolken melk, verrijkt met bloem blaadjes, stimulerende massages behandeld door zorgvuldige handen.

Tegenwoordig is het voor ons een echt oud magisch ritueel. 4000 jaar geleden was het voor de Egyptische koninginnen gewoon een dagelijkse ontmoeting met zichzelf. 

 STRATOSOTTIEL: Indicaties voor advies en behandel frequentie. Bij elke seizoenswisseling. In de beginfase van een pad gewijd aan het lichaam. Indien nodig, om onmiddellijk antwoord te geven op behoeften zoals: dikke huid, peeling huid, gedehydrateerde droge huid. Ruwe, verschrompelde en niet erg elastische huid. Aanwezigheid van grote gebieden met ingegroeide haartjes, verkleuring en keratosis pilare; micro rimpels. Vermoeide huid met grijze en doffe teint. Pre-sun voor een perfecte en egale kleur. Na de zon voor een intense, langdurige gouden kleur.

Bij deze behandeling krijg je naverzorgings / aftercare producten erbij.

Euro 340,00

Body Shaping en Tone Rituals

Aromatic Fitness (Vanaf 50 minuten)

Cellulitis wordt vaak gezien op de bovenste buitenste dijen, de achterste dijen, billen en bovenarmen, vooral op gebieden met overtollig onderhuids vet. Het beïnvloedt het uiterlijk van de huid door een ongelijkmatige, hobbelige huid textuur. Ook striae zijn aanzienlijk verminderd in dikte en kleur. 

Het Body Shaping System richt zich op de oorzaken van veroudering en maximaliseert het, de anti-verouderings-effecten op de armen, buik, billen en dijen, plus het glad maken van de huid voor een strakker uiterlijk.

Voor optimale resultaten is kuur verband op MAAT essentieel. De pakketten kunnen veranderen in het proces. Pakketten zijn aanwijzingen voor gemiddeld behandelingen en per lichaams-gebied of meerdere gebieden te combineren. Onderhoud na het behalen van je wens is van groot belang.

Euro 66,00

Harsen, Epileren en Verven

Harsen bikinilijn

Euro 35,50

Harsen onder of boven benen

Euro 35,50

Harsen hele benen

Euro 59,50

Harsen zijkant gezicht

Euro 23,50

Harsen lip of kin

Euro 14,50

Harsen lip en kin

Euro 23,50

Harsen onder of boven armen

Euro 29,50

Harsen hele armen

Euro 47,50

Harsen oksels

Euro 35,50

Harsen rug

Euro 35,50

Epileren of harsen wenkbrauwen

Euro 19,95

Verven wimpers

Euro 17,50

Verven wenkbrauwen

Euro 15,00