Comfort Zone grijze deken vrouw

Over

Wilt u een massage in het Utrecht stad? Ga niet verder, want uw bent bij het beste salon in het stad.

“Luminous Skin is de schoonheidssalon in Utrecht van Suhaili Simmons. Zij is gespecialiseert in Anti-ageing beauty behandelingen, Aromatic Fitness. en Masseren.
 
Ze is nu haar eigen salon begonnen in Utrecht. In een warme, vertrouwde omgeving biedt Suhaili van Luminous Skin jou een uniek beauty ritueel aan. Met behulp van een lijn natuurlijke beauty producten kom ook jij helemaal tot rust.
 
Ze geeft massages, anti-ageing huidbehandelingen en aromatic fitness. Een van de massages die Suhaili geeft is de Pro-Sleep massage. Ook zijn specifiekere behandelingen voor cellulitis en andere probleemgebieden mogelijk.
 
Voor de anti-ageing behandelingen neemt Suhaili niet alleen je gezicht mee, maar de gehele decolleté. Door haar persoonlijke touch is elke behandeling uniek.
 

In een warme, vertrouwde omgeving biedt Suhaili van Luminous Skin jou een uniek beauty ritueel aan. Met behulp van natuurlijke beauty-lijn producten, kom je helemaal tot rust. Luminous Skin geeft massages, anti-ageing huidbehandelingen en Aromatic Fitness.

Naast de door Suhaili opgedane 14-jarige werkervaring in het Midden- Oosten, in een mix van culturen waar serviceverlening in een hoog vaandel staat, zorgt zij ook met haar persoonlijke touch dat iedere behandeling in een unieke, speciale beleving verandert. Elke behandeling is uit te breiden met kleine extra’s om volledig in jouw behoeftes te voorzien.

Luminous Skin gebruikt exclusief producten van Comfort Zone. Deze Italiaanse beauty producten zijn 100% vegan, en vrij van parabenen, micro-plastics, minerale oliën, siliconen, geurstoffen en parfums. Alles van Comfort Zone, tot aan de verpakkingen aan toe, wordt duurzaam en ethisch geproduceerd. De beauty producten nemen de schoonheid van de aarde niet weg. Zo verstoort jouw schoonheid, die van de aarde niet. “

De schoonheids salon is ook goed bereikbaar vanaf Bosch en Duin, Zeist en Doorn.

 

"Ontdek de totale ervaring"

Mijn Missie : Iedereen helpen om hun innerlijke rust te bereiken en het, houden van de huid waarin ze zich bevinden, samen met de aarde zijn ze onze twee huizen. Luminous Skin Relax Renew Reboost. Uit mijn liefde voor schoonheid, gezondheid en voeding. Droomde ik om een ​​plek te creëren waar mensen konden komen en ontdekken hoe innerlijk en uiterlijk schoonheid er uit ziet. Ik wilde een plek die aanvoelde als een thuis weg van huis.Een Schoonheidsreis, die ontspanning en toevertrouwing opwekt.

Bekend van...

Behandelingen

Kijk op de behandelingen pagina voor alle behandelingen

Geniet van de totale ervaring

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Behandelingen bloemen en Comfort Zone